Hanki Biovaaka vähentämään ruokahävikkiä ja parantamaan tulosta!

Vähennä ruokahävikkiä
jopa 50%

Toimi
vastuullisesti!

Säästä rahaa ja työaikaa!

Biovaaka on ratkaisu ammattikeittiön ruokahävikin vähentämiseen

Ruokahävikillä on suuri merkitys ravintolatoiminnan kannattavuuteen ollen samalla merkittävä kuormitus ympäristölle.

Vähentämällä ruokahävikkiä säästät rahaa ja ympäristöä!

Ruokahävikin seuraamisella ja tekemällä ruokahävikki näkyväksi saadaan vähennettyä ruokahävikkiä. Asiakkaamme ovat saaneet vähennettyä ruokahävikkiä tyypillisesti 25-50 % palvelumme avulla.

Hävikin hallinta on osa nykypäivän keittiön arkea, joten teimme ruokahävikin seurannasta keittiön arkeen sopivaa eli nopeaa ja helppoa säästäen henkilökunnan aikaa. Kattavien ja selkeiden raporttien avulla saat luotettavaa tietoa hävikistä ja ruoan menekistä, jolloin toiminnan johtaminen ja ruokahävikin vähentäminen on tehokkaampaa.

Tekemällä ruokahävikin määrä näkyväksi kerrot asiakkaillesi vastuullisesta toiminnasta ja otat myös heidät mukaan ruokahävikin vähentämiseen!

Ravintoloiden ja keittiöiden ollessa erilaisia, harvoin yksi palvelu sopii kaikille – valitse juuri teille sopiva tapa ruokahävikin seurantaan!

Biovaaka käyttäjiä ovat mm.