Suunnitellaan yhdessä Teille sopiva kokonaisratkaisu
ruokahävikin vähentämiseksi

Ruokahävikin vähentämisessä tärkeää on tunnistaa kaikki vaiheet, missä ruokahävikkiä syntyy. Biovaaka palvelumme avulla saadaan tarkkaa tietoa kaikissa ammattikeittiön eri vaiheissa syntyneestä ruokahävikin määrästä. Palveluihimme kuuluvat ammattikeittiön ruokahävikin kokonaisvaltaiseen seurantaan tarkoitettu Biovaaka Pro -palvelu, sekä ruokailijan lautashävikin seuraamiseen tarkoitettu automatisoitu Biovaaka Serve -palvelu.

Biovaaka Serve -palvelu ottaa myös ravintolan asiakkaat mukaan ruokahävikin vähentämiseen. Automatisoitu lautashävikin seurantapalvelu antaa palautteen ruokailijalle poisheitetystä ruoasta.

Palvelukokonaisuutemme sisältää:

  • Biovaaka-laitteet kohteessa toimitettuna ja asennettuna
  • Kattavan raportointipalvelun
  • Käyttöönottokoulutuksen
  • Takuun ja huollon
  • Asiakastukipalvelun

Jokaisessa ravintolassa ja keittiössä on erilaiset tarpeet, siksi haluamme tutustua ravintolanne arkipäivään. Näin löydämme Teille juuri sopivan ratkaisun ruokahävikin vähentämiseksi.

Myynti

Valtteri Ahonen

Asiakkuuspäällikkö

+358 45 229 6755

Ota yhteyttä, suunnitellaan yhdessä paras ratkaisu Teidän tarpeisiin ruokahävikkinne vähentämiseksi.