Suunnitellaan yhdessä Teille sopiva kokonaisratkaisu
ruokahävikin vähentämiseksi

Ruokahävikin seuranta arkeen

Ruokahävikin vähentämisessä ensimmäinen askel on ottaa ruokahävikin seuranta arkeen, joten ruokahävikin seurannan tulee olla helppoa ja nopeaa. Seurannan kautta saadun tiedon perusteella tärkeää on tunnistaa kaikki vaiheet, missä ruokahävikkiä syntyy. Biovaaka -palvelumme avulla saadaan tarkkaa tietoa kaikissa ammattikeittiön eri vaiheissa syntyneestä ruokahävikin määrästä ja laadusta.

Eri tarpeisiin, kaikkiin kohteisiin

Ravintolat ja ammattikeittiöt ovat erilaisia toiminnoiltaan ja kooltaan, harvoin yksi tuote sopii kaikkiin. Laajasta palvelukokonaisuudestamme löytyykin erilaisia ratkaisuja ruokahävikin seurantaan. Voit valita juuri teille sopivan kokonaisuuden! Kaikki tieto kerääntyy yhteen ja samaan paikkaan, jotta voidaan seurata ruokahävikkitietoa kokonaisuudessaan sekä yksilöiden.

Myynti

Laura Malinen

Asiakkuuspäällikkö

+358 50 547 3791

BIOVAAKA PRO

Palveluihimme kuuluvat ammattikeittiön ruokahävikin kokonaisvaltaiseen seurantaan tarkoitettu Biovaaka Pro -palvelu. Biovaaka Pro -palvelun avulla ruokahävikin seuranta on niin helppoa ja nopeaa, että se sopii suurempiinkin kohteisiin. Voit luokitella hävikkiä haluamallasi tarkkuudella!

BIOVAAKA SERVE

Ruokailijan lautashävikin seuraamiseen tarkoitettu automatisoitu Biovaaka Serve -palvelu. Biovaaka Serve -palvelu ottaa ravintolan asiakkaat mukaan ruokahävikin vähentämiseen, sillä automatisoitu lautashävikin seurantapalvelu antaa palautteen ruokailijalle poisheitetystä ruoasta ja tuo ruokahävikin näkyväksi. Biovaaka Serve on loistava palvelu noutopöytätarjoiluun, kouluihin ja oppilaitoksiin. Lautashävikin seurannan lisäksi saman palvelun avulla voidaan seurata myös muita hävikkilähteitä, joten saat yhdessä paketissa tietoa kaikesta ruokahävikistä!

UUSI PALVELU BIOVAAKA FLOW

UUSIN palvelumme on Biovaaka Flow, jonka avulla voidaan unohtaa viimeisetkin kynä-paperi- kirjaamiset. Biovaaka Flow -palvelun käyttöönotto on nopeaa, tarvitset vain keittiövaa´an ja puhelimen, tabletin tai tietokoneen, mihin ruokahävikin seuranta tehdään. Biovaaka Flow on kustannustehokas vaihtoehto, kun haluat ottaa palvelun laajasti käyttöön unohtamatta pienempiä kohteita.

Biovaaka View tuo ruokahävikin näkyväksi

BIOVAAKA VIEW

Biovaaka View -palvelun avulla tuodaan ruokahävikki näkyväksi infonäytöille! Tekemällä ruokahävikistä näkyvää vaikutetaan ja otetaan kaikki mukaan ruokahävikin vähentämisen tavoitteisiin.

Saat kaikkien palvelujen mukana luotettavan kumppanin ja asiantuntijatiimin avuksesi vähentämään ruokahävikkiä!

Jokaisessa ravintolassa ja keittiössä on erilaiset tarpeet, siksi haluamme tutustua ravintolanne arkipäivään. Näin löydämme Teille juuri sopivan ratkaisun ruokahävikin vähentämiseksi!