Biovaaka Flow

Ratkaisu ruokahävikin seurantaan kaikkialla

Ruokahävikki haltuun kaikissa kohteissa

UUSI Biovaaka Flow -palvelu täydentää palveluvalikoimaamme mahdollistaen ruokahävikin haltuunoton kaikissa kohteissa. Biovaaka Flow -palvelun avulla voit kirjata ruokahävikkiä helposti millä tahansa mobiililaitteella tai tietokoneella. Ruokahävikin kirjaamisen lisäksi Biovaaka Flow palveluun voidaan kirjata tarkempia tietoja päivittäisistä kävijä- ja valmistusmääristä, jolloin saat entistä kattavampaa tietoa ruokahävikistä. Flow sopii myös yhdistettäväksi lautashävikin seurannan automatisoivaan Serveen.

Biovaaka Flow -palvelu on kustannustehokas ratkaisu mahdollistaen laajemman käyttöönoton kerrallaan kaikissa yksikössä samalla soveltuen hyvin myös yksittäisiin ravintoloihin ja pienempiin kohteisiin. Biovaaka Flow -palvelu  on otettavissa helposti ja kustannustehokkaasti käyttöön!

Biovaaka View tuo ruokahävikin näkyväksi

Ruokahävikki näkyväksi

Ruokahävikin seuraamisen lisäksi ruokahävikin näkyväksi tekeminen ruokailijoille on tärkeä osa ruokahävikin vähentämistä.

Biovaaka View -palvelun saat viestittyä ruokahävikistä tietoa ja vastuullisesta toiminnastanne infonäytöille kannustaen ruokailijat mukaan toimimaan vastuullisesti.

Palvelukokonaisuutemme sisältää:

  • Kattavan raportointipalvelun
  • Käyttöönottokoulutuksen
  • Asiakastukipalvelun
  • Luotettavan kumppanin ruokahävikin vähentämiseksi

Varaa esittely ja suunnitellaan teille sopiva kokonaisuus!