Biovaaka ruokahävikkilaskuri
Ruokahävikkilaskuri
Ateriaa päivässä
550 ateriaa päivässä
Aterian kustannukset
5.5 € per ateria
Ruokahävikki prosentteina
20% ruokahävikkiä
Ruokahävikin vähennystavoite
30% vähemmän ruokahävikkiä
Kuukauden hävikki
18150 €
Säästö kuukaudessa
5445 €
Arvioi laskurillamme ruokahävikkisi määrä ja paljonko voit säästää Biovaaka-palvelujärjestelmän avulla. Laskurilla voit laskea kaikissa prosessin vaiheissa syntyvää ruokahävikin määrää (esimerkiksi valmistus-, linjasto-, lautas- ja varastointihävikki yhteensä). Saat tulokseksi arvion ruokahävikin arvosta ja asettamasi tavoitteen mukaisesta säästöstä – Ota yhteyttä meihin päästäksesi tavoitteeseesi!

Ruokahävikin vähentämisessä tärkeää on tunnistaa kaikki vaiheet, missä ruokahävikkiä syntyy. Biovaaka palvelumme avulla saadaan tarkkaa tietoa kaikissa ammattikeittiön eri vaiheissa syntyneestä ruokahävikin määrästä. Palveluihimme kuuluvat ammattikeittiön ruokahävikin kokonaisvaltaiseen seurantaan tarkoitettu Biovaaka Pro -palvelu, sekä ruokailijan lautashävikin seuraamiseen tarkoitettu automatisoitu Biovaaka Serve -palvelu.