Biovaaka on ratkaisu ammattikeittiön ruokahävikin vähentämiseen! Ota käyttöön ruokahävikin päivittäinen seuranta helposti ja nopeasti!
Ruokahävikillä on suuri merkitys ravintolatoiminnan kannattavuuteen ollen samalla merkittävä kuormitus ympäristölle. Vähentämällä ruokahävikkiä säästät rahaa ja ympäristöä!
Monesti ruokahävikin mittaus tehdään manuaalisesti ja kiireessä se koetaan hitaaksi. Haluamme tuoda ruokahävikin mittaamisen ja seurannan keittiön jokapäiväiseen arkeen. Siksi teimme ruokahävikin mittaamisesta ja seurannasta keittiön arkeen sopivaa eli nopeaa ja helppoa säästäen henkilökunnan aikaa. Ruokahävikin seuraamisella ja tekemällä ruokahävikin määrä näkyväksi saadaan vähennettyä ruokahävikkiä.
Kattavien ja selkeiden raporttien avulla saadaan luotettavaa tietoa eri vaiheissa syntyneestä ruokahävikistä, jolloin toiminnan johtaminen ja ruokahävikin vähentäminen on tehokkaampaa.
Tekemällä ruokahävikin määrä näkyväksi kerrot asiakkaillesi vastuullisesta toiminnasta ja otat heidät mukaan ruokahävikin vähentämiseen!
Koska ravintolat ja keittiöt ovat erilaisia, tarjoamme ruokahävikin seurantaan erilaisia mahdollisuuksia. Tutustu palveluihimme ja löydä teille sopiva kokonaisuus!
Asiakkaamme ovat saaneet vähennettyä ruokahävikkiä jopa 50 % palvelumme avulla.
Autamme mielellämme myös teitä vähentämään ruokahävikkiä ja parantamaan tulosta!
Varaa aika esittelyyn!