Ruokahävikkiä vähentämällä selvää säästöä!
Arvioi laskurillamme ruokahävikkisi määrä ja paljonko säästät Biovaaka-palvelujärjestelmän avulla!
Laskurilla voit laskea kokonaisruokahävikin aterioittain tai ruokaostoihin perustuen.
Saat tulokseksi arvion ruokahävikin arvosta ja asettamasi tavoitteen mukaisesta säästöstä.
Ota yhteyttä meihin päästäksesi tavoitteeseesi!
Ruokahävikkilaskuri
Ateriat:
550 ateriaa päivässä
Aterian kustannukset:
5.50 € per ateria
Raaka-ainekustannukset:
€/kk
Palveluntarjoaja | Ruokahävikki |
---|---|
A la carte | 10,6 % |
Opiskelijaravintolat | 12,0 % |
Hotellit | 16,2 % |
Huoltoasemat ja kahvilat | 22,3 % |
Henkilöstöravintolat | 15,6 % |
Ruokaravintolat | 13,4 % |
Koulut | 18,4 % |
Päiväkodit | 26,9 % |
Vanhainkodit | 21,8 % |
Sairaalat | 32,2 % |
Ruokahävikin vähennystavoite:
30% vähemmän ruokahävikkiä
Kuukauden hävikki
18150 EURO
Säästö kuukaudessa
€
annosta
kg CO2
Ympäristövaikutukset
ajettua km.
Säästö vuodessa
.
Ruokahävikin vähentämisessä tärkeää on tunnistaa kaikki vaiheet, missä ruokahävikkiä syntyy. Biovaaka palvelumme avulla saadaan tarkkaa tietoa kaikissa ammattikeittiön eri vaiheissa syntyneestä ruokahävikin määrästä. Tutustu palveluratkaisuumme!