Kampusravintolat Oy

Anni Varis, Ravintolatoimen johtaja

Kampusravintolat tarjoaa korkeakoulu- ja yliopistokampuksella aterioita kahdessa ravintolassa. Keskimääräinen kävijämäärä ravintoloissamme on yhteensä noin 2000 ruokailijaa päivässä. Olemme käyttäneet Biovaaka-palvelua vuodesta 2018. Seuraamme Biovaaka-palvelun avulla lautashävikin määrää kummassakin ravintolassa. Biovaaka-palvelun ruokailijoille antamalla palautteella on selvästi havaittava vaikutus asiakkaiden tottumuksiin. Ruokailijoiden saama välitön palaute pois heitetyn ruoan määrästä on selvästi vähentänyt lautashävikkiä. Palvelun avulla ruokailijat oppivat ottamaan ruokaa kohtuullisen määrän. Olemme saaneet vähennettyä lautashävikkiä yli 30 % vuoden aikana. Olemme erittäin tyytyväisiä tähän asti saavutettuihin tuloksiin ja hävikin määrä jatkaa pienentymistään. Olemme saaneet asiakkailtamme paljon kiitosta palvelusta ja vastuullisesta toiminnasta ympäristön hyväksi.

Keittiöhenkilökuntamme on antanut kiitosta palvelun päivittäisen käytön ja laitteiden puhtaanapidon helppoudesta. Biovaaka-palvelu ei myöskään ole lisännyt henkilökunnan päivittäistä työmäärää. Automaattinen lautashävikin seuranta ja Biovaaka-palvelun selkeät raportit tekevät hävikin seurannasta helppoa ja vaivatonta osana henkilökunnan päivittäistä työtä.

Yhteistyömme Biovaaka-tiimin ammattilaisten kanssa on tiivistä. Olemme pilotoineet ruokahävikin kokonaisvaltaista seurantaa Biovaaka-tiimin asiantuntijoiden kanssa ja saavuttaneet pilotin aikana erinomaisia tuloksia. Tulemme syksyllä laajentamaan ruokahävikin seurantaa ravintoloissamme ottamalla käyttöön ruokahävikin kokonaisvaltaisen seurannan mahdollistavan Biovaaka Pro -palvelun.

Suosittelen Biovaaka-palvelua ruokahävikin vähentämiseen!

Lisätietoja:

Anni Varis

+358 40 672 5320 | [email protected]

www.kampusravintolat.fi

Julkaistu 1.7.2020

Lue kuinka GVC ravintolat saavuttivat hyviä tuloksia Biovaaka Palvelun avulla

17.3.2023

Biovaaka Oy is supported by EIT Food, supported by the European Institute of Innovation and Technology (EIT)

20.6.2022

Biovaaka Oy on mukana EU:n kehittämishankkeessa

Biovaaka Oy kehittää toimintaansa ELY-keskuksen myöntämällä yrityksen kehittämisavustuksella. Hankkeessa Biovaaka Oy kehittää valmiuksia liiketoiminnan skaalautumiseen ja luo valmiuksia kansainvälistymiseen.

28.4.2021

Lue lisää

13.3.2024

Lue kuinka Biovaaka auttaa taistelussa ruokahävikkiä vastaan

Lue kuinka Biovaaka auttaa Espoon kaupunkia taistelemaan ruokahävikkiä vastaan.